Gemini / Stojnica
Fair Booth / WOF Expo 2022
Gemini je zanesljiv in zaupanja vreden ponudnik logističnih storitev lociran v bližini Luke Koper. Kot družinsko podjetje z več kot 30 let izkušenj na področju  logistike in carinjenja nudi  rešitve na pomorskih, zračnih, železniških in cestnih transportnih poteh. V svojem poslu pravijo, da so stranke njihova glavna prioriteta in tako je tudi v primeru naših storitev.
▪▪▪
Gemini is a reliable and trustworthy logistics provider located nearby the Port of Koper. 
It's a family company with more than 30 years of experiences in the field of  logistics and customs clearing. They offer  services on sea, air, rail and road transport routes. As they say: "Clients are our top priority" and so they are for us.
Gemini flyer
Gemini booth
Naša glavna naloga je bilo zasnovati funkcionalno sejemsko stojnico s predelom za prikaz video vsebin podjetja ter prostorom namenjenim za srečanja z obiskovalci. Za dogodek smo oblikovali tudi unikaten letak, ki predstavlja glavna področja delovanja podjetja Gemini. Razstavno stojnico smo pregradili s steno na način, da se sejemski prostor lahko deli z zavodom Vipavski Križ. Za zavod smo tudi oblikovali grafično podobo celotne stojnice.​​​​​​​
▪▪▪
Our main task was to design a functional booth stand for the fair with a place to display company video content and to hold meetings with visitors.
We also designed a unique flyer for the event presenting the Gemini company's principal work fields.
Exhibition booth has been divided by a wall in a way to share space with Vipavski Križ institution for whom we also designed the booth stand.
Kaj je WOF?
WOF EXPO predstavlja prvi B2B razstavni sejem v srednji in vzhodni Evropi v celoti posvečen dobavni verigi, od transporta do digitalizacije in robotizacije logistike.
12. - 13. oktober 2022
▪▪▪
What is WOF?
WOF EXPO represents the first B2B exhibition fair in Central and Eastern Europe fully dedicated to the supply chain, from transportation to digitalization and robotization of logistics.
12 - 13 October, 2022

You may also like

Back to Top