Zaupajte nam svojo zamisel. 
 / Oblikovali jo bomo v edinstveno vizualno zgodbo. / 

naši partnerji 
/ pravijo /
Helikopterdesign is a team who knows about their business, but also about the life behind the business. This is what makes the difference in last details of their work. Helikopterdesign has been a significant part of the global market journey that Ensol 360 // 360 karting has done over the last years. From today’s perspective, I can’t imagine not having especially Mojca and Petra onboard in future business development ventures. Thank you, Helikopterdesign 
Jernej Copi, 
SEO of 360 Karting
> see project​​​​​​​
...
Dame v Helikopterdesignu prekipevajo od kreativnosti. Delo z njimi je vedno prijetno in enostavno. Razumejo želje naročnika in jih upoštevajo. Še več, vedno s svojimi predlogi še nadgradijo naše ideje, kar je vedno neprecenljivo.
Sodelujemo že več kot 5 let in štejemo jih za zunanje sodelavke našega oddelka za marketing. Nanje se lahko obrnemo z najmanjšimi prošnjami za oblikovanje, kot je deisgn na majicah zaposlenih, kot za večje, na primer promocijski letaki, korporativne brošure, revije. Zasnovale so prenovo naše celostne grafične podobe, ki jo v skladu z zastavljenimi smernicami, skupaj po potrebi še nadgrajujemo.
Kreativnost, razumevanje, proaktivnost, vestnost in doslednost. To se le ene izmed pozitivnih lastnostih Helikopterdesigna in veseli smo, da so naša desna roka, ko pride do oblikovanja.

Lane Rogan Sedeljšak
vodja marketinga trgovin Sam
Back to Top