Zaupajte nam svojo zamisel. 
 Oblikovali jo bomo v edinstveno vizualno zgodbo, ki bo odsevala vašo identiteto.

Skupaj z vami bomo ustvarili ne le podobo, temveč popolnoma novo dimenzijo vašega brandinga.
S premišljeno strategijo boste dosegli boljšo prepoznavnost, privabili boste novo občinstvo ter izrazili jasno in privlačno sporočilo vaši ciljni publiki.
Pritegnite pozornost.
Cilj snovanja podobe ni zgolj ustvariti lep logotip, temveč mora imeti tudi globlji pomen. Z vizualno identiteto želimo ne le estetsko prepričati, temveč tudi ustvariti povezavo z našo ciljno publiko. Le-ta bo zaznala in se poistovetila s temeljnimi vrednotami blagovne znamke, kar bo pomagalo privabiti pravo občinstvo.
S pravim pomenom v vaši podobi bomo pritegnili pozornost, kar bo dvignilo prepoznavnost in prispevalo k uspehu podjetja.

Naše Stranke o nas. 

Dame v Helikopterdesignu prekipevajo od kreativnosti. Delo z njimi je vedno prijetno in enostavno. Razumejo želje naročnika in jih upoštevajo. Še več, vedno s svojimi predlogi še nadgradijo naše ideje, kar je vedno neprecenljivo.
Sodelujemo že več kot 5 let in štejemo jih za zunanje sodelavke našega oddelka za marketing. Nanje se lahko obrnemo z najmanjšimi prošnjami za oblikovanje, kot je deisgn na majicah zaposlenih, kot za večje, na primer promocijski letaki, korporativne brošure, revije. Zasnovale so prenovo naše celostne grafične podobe, ki jo v skladu z zastavljenimi smernicami, skupaj po potrebi še nadgrajujemo.
Kreativnost, razumevanje, proaktivnost, vestnost in doslednost. To se le ene izmed pozitivnih lastnostih Helikopterdesigna in veseli smo, da so naša desna roka, ko pride do oblikovanja.

Lane Rogan Sedeljšak, 
vodja marketinga trgovin Sam

Helikopterdesign is a team who knows about their business, but also about the life behind the business.
This is what makes the difference in last details of their work. Helikopterdesign has been a significant part of the global market journey that Ensol 360 // 360 karting has done over the last years. From today’s perspective, I can’t imagine not having especially Mojca and Petra onboard in future business development ventures.
Thank you, Helikopterdesign. 
Jernej Copi, 
SEO of 360 Karting​​​​​​​
Back to Top